Esküvő

esküvői hangulatok
esküvői hangulatok

dobo_csokor_01_instant_400

Egy esküvő megszervezése kellemes és egyben vidám feladat, mégis sok időt és energiát felemészthet, nem beszélve arról, hogy miért is kellene minden menyasszonynak profi rendezvényszervezőnek lenni?
Sokéves tapasztalatunk alapján arra biztatunk minden ifjú párt, hogy álmodják meg az esküvőt, beszéljék meg milyennek szeretnék a nagy napot és lehetőségeikhez mérten vonjanak be egy profi szervezőt vagy keressenek meg közvetlenül olyan szolgáltatókat akiknek tapasztalatuk van esküvők terén. Érdemes meghallgatni  a javaslataikat, akár fotózásról és filmezésról, nyomdai munkáról vagy éppen virágdekoráció tervezésről van szó.

asztaldekor_pink_03_instant_k

Az esküvő a Ti napotok, ennek megfelelően ez a nap pont olyan legyen, mint amilyennek azt Ti szeretnétek. Felesleges elvárásokhoz és konvenciókhoz igazitani, egy dolog fontos, érezzétek jól magatokat,örüljetek együtt a vendégeitekkel és nyújtson a nap felejthetetlen élményt minden résztvevőnek.
Esküvői- és rendezvény dekoráció készítését vállaljuk az ország egész területén. Sokéves tapasztalattal, kreatív csapattal megvalósítjuk álmaidat, vagy ha úgy kívánod megálmodjuk helyetted!
sator_line_960
asztaldisz_fh_1_instant_f
honlap_eskuvo_gkkban
sed_honlap_eskuvo_01_960_260_instant_f
honlap_detti_line_felirat