Irodaházak

irodahaz_cp

ÁPOLÁS – GONDOZÁS – ÁTÜLTETÉS – NÖVÉNYVÉDELEM

tal1_n_cp_kAz irodák és irodaházak növényei is csak folyamatos és szakszerű ápolás mellett lesznek díszei a helyiségeknek és épületeknek. A növénydekoráció kialakítása nem a növények kiválasztásával és beszerzésével ér véget, legalább ennyire fontos a növények folyamatos szakszerű ápolása, mely nélkül inkább rontják, semhogy javítanák az egyes irodahelyiségek hangulatát és általános megjelenését. Tapasztalataink alapján higgyék el érdemes figyelmet fordítani a növények gondozására, mert a cégükhöz látogató partnerekben az Önökről kialakított képhez az épületben található növénydekoráció is hozzájárul.

zamia_v_cp_kAz irodai és szobanövények kezelése külön szakértelmet kíván. Képzett kertészeink sokéves tapasztalata és a szobanövények gondozásában szerzett jártassága garancia az irodai növények szakszerű kezelésére és ápolására.

Sok esetben már az irodák és az irodaépületek belső tereinek berendezése során részt veszünk a növénydekoráció kialakításában. Javaslatokat teszünk az adott fényviszonyoknak megfelelő, az adott helyet kedvelő növényekre, valamint az iroda hangulatának megfelelő kaspóra vagy  egyéb növénytartó megoldásra. Olyan esetben is örömmel segítünk, amikor már meglévő növénydekoráció folyamatos ápolására és karbantartására van szükség, de vannak olyan partnereink is akik havonta vagy félévente-évente kérnek tőlünk átfogó növényápolást, karbantartást és átültetést.

PARKÉPÍTÉS – PARKFENNTARTÁS – KERTTERVEZÉS

park_line_960_cp

Cégünk sikeres tevékenységei közé tartozik a köztéri parkok, magán kertek és ipari létesitmények körüli parkok építése és fenntartása. Vállaljuk zöld területek fenntartását, növénytelepítést és gyepesítést, továbbá növényvédelmet és gyomírtást, tereprendezést és a hozzá kapcsolódó földmunkák elvégzését eseti és hosszútávú megbízás alapján. Emellett sikeresen végezzük sportpályák felújítását, újrafüvesítését, amihez korszerű technológia áll rendelkezésünkre.